Když se Havel v roce 1983 vrátil z vězení, kde ho komunisté drželi tři a půl roku, jeho první manželka Olga Havlová (†62) mu oznámila, že má vztah s hercem od Cimrmanů Janem Kašparem (†60). Neunesl to a vyhledal sympatickou psycholožku, která se mu zalíbila těsně před zatčením. Vodňanská o letitém vztahu s Havlem nikdy moc nemluvila, až nyní, sedm let po jeho smrti, se ve své knize Voda, která hoří rozpovídala o detailech z jejich života.

Masáž na gauči

Až do smrti Olgy Havlové v roce 1996 žili v milostném trojúhelníku. Pak ale přišla žena, která Havlovi totálně zamotala hlavu. „Jsme na gauči, masíruju mu chodidla. Volá Dáša Veškrnová. S upřímností sobě vlastní jí Václav řekl: »Je tady Jiti.« Nevím, co bylo na druhé straně telefonu. Rozpačitě položil sluchátko a poprosil, abych odešla. »Promiň, raději odjeď. Ona je taková hysterická. Mohla by přijet a ztropit tady scénu.« A ty Václav neměl k smrti rád…“ popisuje Vodňanská návštěvu ve vile v pražské Dělostřelecké ulici. „Václav je na ní zřejmě zcela závislý, či začíná být,“ zapsala si Jitka ještě toho večera do deníku.

Více se o milence Václava Havla dozvíte v tištěném Blesku.
Autor: Blesk

Kdo je Jitka Vodňanská?

Jitka Vodňanská (původně Schánilcová) je především známá psychoterapeutka, která nejprve vystudovala Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy. Později se vrhla na psychologii a u té už zůstala. Založila muzikoterapii (zmírňuje strach a pozitivně motivuje mozek). Věnuje se také buddhistické meditaci, spolupracuje s malajským mnichem Sujivou. Mezi muže jejího života kromě Václava Havla patřil písničkář Jan Vodňanský (76). Právě bývalý manžel, s nímž má syna Tomáše, ji seznámil s panem prezidentem.

Fotogalerie
28 fotografií

Video: Bolestné tajemství Dagmar Havlové: Pláč a strach kvůli kolegyni!

Video
Video se připravuje ...

Bolestné tajemství Dagmar Havlové: Pláč a strach kvůli kolegyni! Blesk TV