Pomeje o svém současném životě promluvil pro pořad webu Expres.cz Telebrity. Přiznal v něm, že vinu na krachu jeho vztahu mělo i jeho pití. Teď jej prý nad vodou drží hlavně dcera Anička (4), jejíž reakce na svůj současný zdravotní stav se bál nejvíc...

Právě zákrok, po kterém mu už navždy zůstane v krku otvor, totiž jeho dceru fascinuje. "Vždycky řekne, zacpi díru a řekni to nahlas. Zajímá se o to, kouká do tý díry, na ty plasty. Hlídá hleny. Z toho jsem šťastnej, toho jsem se bál nejvíc," přiznal Pomeje, který nechtěl, aby se ho dcera štítila nebo stranila.

VIDEO: Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Pomeje také popsal, jak těžký pro něj byl pobyt v nemocnici. "Měl jsem v sobě devět hadiček zavedených v břiše, do krku další čtyři, na kapačkách, na JIPce jsem strávil v podstatě tři měsíce, než mě pustili domů, a potom další dny, kdy mi dávali umělou hlasivku," říká.

"Tři měsíce jsme nepromluvil vůbec, než se to všechno zahojilo, nosem vám musejí protáhnout hadici, obalit to tím masem, jícnem, protože tam nic jiného nemáte. Čekat, až to zaroste, a pak tu hadici teprve vyndají, to bylo nejnepříjemnější. Takže každá hadička, která šla dolů, byla dobrá," vzpomíná.

Manželce, se kterou prý komunikuje hlavně o dceři, ale i o tom, co bude dál dělat, děkuje za záchranu života a nevzdává se snů. "Být v showbyznysu jako producent, to je můj největší sen. A vrátit se domů," říká dojatý Pomeje.

Fotogalerie
37 fotografií