Nikola Vrbová se ke vztahu s Domenicem nikdy nevyjádřila, ale jejich zásnuby vyvolaly řadu reakcí. Blondýnka, ne nepodobná Bartošové, se tak rozhodla napsat sáhodlouhé vyjádření k jejich vztahu, který trvá rok. „Každá druhá otázka při našich zásnubách zněla: ‚A je na tebe hodný? Neubližuje ti?‘ Mohu zcela hrdě veřejně odpovědět, že Domenico je nejhodnější člověk, kterého jsem poznala,“ dušuje se Nikola.

„Pomáhá lidem, ač nemusí. Zpívá bez finančního ohodnocení v domech pro seniory, aby jim udělal radost. Nemocným dětem s rodinou poskytuje zdarma ubytování u moře. Financoval a vlastními silami se podílel na stavbě školy v Africe. Náš soukromý život je založen na porozumění a podpoře. Dokazuje mi svou lásku každý den. Probouzí mě snídaní se slovy: ‚Miluji Tě lásko, krásné ráno.‘ Když přijdu z práce, čeká na mě s růží a překvapením. Celý den připravuje italská jídla a sladké dezerty, jen aby mi vykouzlil úsměv na tváři. Vymýšlí nejrůznější romantické večeře a zpívá mi při svíčkách. A takových situací je stovky,“ píše blondýnka. 

A je zřejmé, že Nikola svého snoubence velmi miluje a je ochotná se za něj bít. „Nejdůležitější však je, že mě vždy vyslechne, pomůže a ujistí, že v každé situaci jsme spolu. Nikdy nedopustí, abych se cítila smutná. Vždy při mně stojí, raduje se se mnou při mém úspěchu a objímá v těžších chvílích. Náš vztah je budován na přátelství, smíchu a podpoře. Věříme si. Společně jsme prošli i velmi těžkým obdobím. Náš vztah a naše životy nejsou dokonalé, nežijeme jen v luxusních restauracích či na nejkrásnějších místech. Jsme jen lidé, máme své chyby a nedostatky. Ale ať se děje cokoliv, vždy tímto světem procházíme ruku v ruce, s láskou. A to je to podstatné. Jsem hrdá, že brzy budeš mým manželem. Děkuji za vše, lásko. Miluji Tě!“ dodala budoucí „hraběnka“. 

Fotogalerie
33 fotografií