Po takové zkušenosti Nikol nemůže říct, že nevěří na náhody. Svého milého totiž potkala v Praze na ulici. „Šel po ulici s kamarádem a nebál se mě oslovit. Dali jsme se do řeči a teď už jsme spolu několik měsíců šťastní,“ prozradila Blesk.cz Buranská.

Vztah, který je teprve v začátcích, překonal i první zatěžkávací zkoušky. Modelka totiž dostala práci v exotické Indii, kam se na tři a půl měsíce přestěhovala. „Je úžasný. Přijel za mnou i do Indie, jen abychom se viděli. Když za vámi letí člověk půl světa, je vidět, že mu za to stojíte. Jsem šťastná,“ usmívala se Nikol, která je zamilovaná až po uši.

V Indii byla hlavně pracovně a tým lidí, kteří se kolem ní točil, ji byl stále v patách. „V Indii jsem nikam moc nemohla, a když, tak s ochrankou, takže se člověk moc nemohl pobavit,“ svěřila se Super.cz s tím, že se do Prahy těšila také na to, až s kamarády zapaří.

Její přítel si ale může oddychnout. Na další zahraniční cestu se nechystá. Zůstává teď v Praze také proto, že ji opět čeká operace šlach na ruce. "Ještě to bude běh na dlouhou trať, ale aspoň už vím, co mě čeká," řekla nám Nikol, která nemůže hýbat malíčkem a prsteníčkem. 

Misska Nikol Buranská přiznala chlapa! Sbalil jí na ulici

Video
Video se připravuje ...

Misska Nikol Buranská přiznala chlapa! Sbalil jí na ulici Markéta Reinischová, Aleš Brunclík