Nikol Buranská byla jednou z mála vítězek soutěží krásy, které po finále nezkrachoval vztah. „Rozhodně budeme spolu, ať už to bude kdekoli,“ tvrdila vždy kráska, která většinu času trávila v Dánsku, kde její partner hraje fotbal. Ale v poslední době tráví víc času doma v Přerově.

„Potřebuji si ve svém životě udělat pořádek. Loňský rok byl pro mě velmi těžký. V červnu nečekaně zemřel tatínek, z nervového vypětí mi praskl slepák, pak mi vyoperovávali cysty a k tomu jsem neudělala státnice,“ svěřila se Blesku Buranská. Ke konci roku to vypadalo, že se vše v dobré obrátilo. S Filipem odletěla na dovolenou na Maledivy, kde přišla žádost o ruku. „Je to moc hezký pocit, opravdu jsem to nečekala, bylo to příjemné překvapení,“ rozplývala se Nikol. 

Ale z náhlého přívalu štěstí se dlouho neradovala. Po pěti měsících mezi nimi nastala krize. „Není to teď mezi námi růžové. Máme větší krizi a uvidíme, co bude. Filip je v Dánsku, já tady, protože mám teď zkouškové a chci už dodělat školu. Pak se uvidí, co bude,“ svěřila se Blesku Buranská.

Ale podle zdroje Blesku za krizí stojí hokejista Jakub Voráček. „K tomu se nebudu vyjadřovat. Jen mě překvapuje, že se o mně tolik mluví, když v Praze pobývám minimálně,“ dodala misska.

VIDEO: Miss Buranská o svém fotbalistovi Novákovi: Jsem jeho mluvčí. A skvěle vaří!

Video
Video se připravuje ...

Miss Buranská o svém fotbalistovi Novákovi: Jsem jeho mluvčí. A skvěle vaří! iSport TV

Fotogalerie
23 fotografií