Brunetka delší dobu žila s asistentem režie Štěpánem Macháněm, s nímž má dceru Antonii a syna Teodora. Teď už je ale zase sama. Byla to přitom právě ona, kdo se chtěl rozejít. „My jsme spolu byli pět let. A já jsem se rozhodla, že z toho vztahu odejdu. Je to měsíc a půl," svěřila se v TopStaru na Primě herečka.

Smířená s tím ale ještě tak docela není. „Jeden den tak, druhý den tak, ale já věřím, že jsem udělala dobré rozhodnutí," věří Máchová známá také ze seriálů Redakce či Ohnivý kuře. Ta se hlavně bála, jak novinu přijmou děti. Dokonce se kvůli tomu obrátila i na svého kamaráda, který je psycholog.

„On mi říkal, že oni mají velkou výhodu, že žijí teď a tady. Zatímco my dospělí prostě řešíme,“ vysvětlovala s tím, že expartner jí s výchovou i nadále pomáhá. „Je výbornej táta, chová se k nim úplně normálně. Já se jim snažím udělat nějakou pohodu, aby to měli co nejvíc příjemné ten přechod. Ale oni to zvládnou, jsou prostě pohodáři," myslí si.

I ona sama by si přála žít teď a tady a nebrání se ani vztahu. Všemu ale nechává volný průběh. „Uvidíme, třeba to bude zítra, třeba to bude za týden, třeba za měsíc, třeba za deset let," dodala pro TopStar.

VIDEO: Irena v tom rozhodně není sama. Od Noskové se zase odstěhoval manžel Bábor! Pouhý rok po svatbě!

Video
Video se připravuje ...

Od Noskové se odstěhoval manžel Bábor! Pouhý rok po svatbě! Blesk TV

Fotogalerie
15 fotografií