Ornella ukázala na sociální síti svého čtyřletého koně jménem Roj a její fanoušci se hned začali strachovat. Zvíře bylo dost hubené a navíc mělo zavázanou zadní nohu. 

Modelka proto musela vysvětlovat, jak k tomu došlo. „Stalo se to, že se asi prostě přetížil z tréninku, nebo si špatně lehl v boxu a bouchnul se nebo kopnul do nohy, do hlezna," prozradila na Instagramu a vyčítala si, že s koníkem přeháněla trénink.

„Tam se mu naštípnul kousek kosti a udělal se čep, který dráždil, takže když prostě cokoliv dělal a trénoval, tak mu ta noha otýkala. Takže ta kůstka musela pryč z těla,“ přiznala dokonce Koktová, že zvíře muselo pod kudlu.

VIDEO: Monika ve Štikách zmlátí i vnuka Quentina! Co provedl?

Video
Video se připravuje ...

Štiky: Monika zmlátí i Quentina! Co provedl? FTV Prima

„Už má po zákroku, vlastně to nebylo nic invazivního, zůstanou mu po tom dvě malé jizvičky nebo pár stehů, asi tři na každé. Takže vlastně nebude nic vidět," líčila brunetka, která už se těší, až si zase svět prohlédne z koňského hřbetu. Na to si ale nějakou dobu bude muset počkat. „Teď bude mít šest týdnů klid a potom se pomalu bude zapojovat zpátky do práce," řekla o svém čtyřnohém miláčkovi.

Kůň po operaci také výrazně zhubnul. „Kůň hned hubne, když nic nedělá, shazuje kila To se pak nabere rychle," věří Ornella. „Několikrát jsem to obrečela, ale zaplať pánbůh to dopadlo dobře," oddechla si na Instagramu manželka Josefa Kokty (61), která má také zlatého retrívra jménem Shadow.

Ten ještě jako štěně vystupoval i v primácké reality show Štiky, kde ho matka jeho paničky Monika pořádně přetáhla, čímž naštvala řadu diváků a hlavně pejskařů. Sama Ornella jí to vyčítala a tvrdila, že z toho bude mít zvíře trauma.

VIDEO: Monika zbila štěně! Kníkot, ze kterého mrazí!

Video
Video se připravuje ...

Co bude ve Štikách? Monika zmlátí štěně! Kníkot, ze kterého mrazí! FTV Prima

 

Fotogalerie
68 fotografií