Hudebník smutnou zprávu oznámil na svém Facebooku. „V nejhlubším zármutku musím oznámit, že zemřel můj otec. Táta mých bratrů a děda mých synů. Byl to skvělý muzikant a hodně mi a bráchům předal. Prosím, vzpomeňte si na něj, kdo ho znal," napsal zdrceně. „Ať ti tam nahoře dobře hrajou, táto. Budeš nám moc chybět," poslal tátovi vzkaz do nebe s tím, že už nemá, co by dál napsal.

Také Janův mladší bratr Jindřich Žampa vzdal tátovi hold. „Učitel, mentor, muzikant, psycholog, kritik, srdcař, bojovník! Byl jsi ten nejlepší táta. Chybíš mi," vzpomněl herec známý z filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci a upřesnil, že jeho otec vydechl naposledy už 7. května. Osudným se mu měla stát cirhóza jater, jak Jindřich Blesku potvrdil.

Rodina na něj ale samozřejmě vzpomíná i dál, a dokonce se sešla, aby uctila jeho památku pietní chvilkou. „Žampové v silné sestavě pospolu u stolu," napsal Jan Žampa na sociální síť k fotce, na níž je s dalšími muži z jejich rodu.

VIDEO: Nedávno zemřel také bavič Josef Mladý. Podívejte se na záznam z jeho pohřbu

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb baviče Josefa Mladého (†64): Davy přátel v šoku z nemoci, kterou tajil Blesk TV

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

Fotogalerie
19 fotografií