Kateřina Brožová se v roli vypočítavých žen cítí jako ryba ve vodě. „Moc se těším. Tato postava nabízí šťavnaté situace. Jako herečka různorodost postav vítám, i když nepatří ke kladným. Ty záporné se většinou lépe hrají a jsou přitažlivější. Vzbuzují emoce a o to jde. Kladná puťka může dost nudit,“ netají se herečka, která nechyběla na tiskové konferenci k nově připravovanému muzikálu Doktor Ox. 

„Hraji vypočítavou starostku Elen, která se spolčí s doktorem Oxem. A toho hraje Pepa Vojtek, takže si to náležitě oba užijeme,“ smála se Katka v Divadle Hybernia.

V dalších rolích se představí Jiří Korn, Petr Pecha, Petra Vraspírová nebo Petr Ryšavý. Muzikál napsal Zdeněk Zelenka. „Doktor Ox je mojí dlouholetou srdeční záležitostí. Kdo mě zná, ví, že mám nejradši komedie, detektivky a také příběhy s fantazií, které se sice mohou odehrávat v jakékoliv době, ale svojí myšlenkou se vyjadřují k současnosti. Doktor Ox je hlavně milostná komedie, místy dokonce velmi ztřeštěná,“ odkrývá své dílo Zelenka.

Fotogalerie
15 fotografií