Decastelo si vyzkoušela netradiční roli modelky a nafotila snímky ve svatebních šatech. Společně s ní se do bílé oblékly také zpěvačka Eva Burešová (24), moderátorka Lenka Špillarová (31) a herečka Radka Pavlovčinová (29).

Zatímco tyto tři známé dámy jsou doposud svobodné a mohou se tak klidně inspirovat a stát se nevěstami, Eva už je dávno vdaná. „To je pravda, ale zopakovala bych si to,“ prozradila hvězda seriálu Ohnivý kuře, která si svatební model nemohla vynachválit a navíc v něm prováděla i různé bláznivé kousky. V jedné chvíli si dokonce vyhrnula sukni tak, že div neodkryla celý svůj klín.

Manžela Reného (44), s nímž má děti Michaela (8) a Zuzanu (7), prý ale rozhodně měnit nehodlá. „Vyměnila bych jen tu drobnost, že když jsem se poprvé vdávala, byla jsem v jiném stavu, a tedy i prostorově výraznější, teď bych vklouzla do šatků coby éterická bytost a užila si to. Tedy pokud bych opět nebyla těhotná,“ smála se Eva.

Ta se v požehnaném stavu vdávala v srpnu 2009 a i tehdy zvolila dost odvážný model. Část šatů byla totiž průhledná a velké bříško kryly jen jemné krajky. Příští rok manžele čeká velký milník a právě toho chce Decastelo využít. „Za rok máme desetileté výročí sňatku, takže musím na manželovi zapracovat, aby si to uvědomil,“ vysvětlovala.

„Jak jsem zjistila opakovat svatbu nelze, ale dá se oficiálně obnovit manželský slib a tedy si udělat takovou kopii minulosti se vším všudy,“ prozradila své plány někdejší pornoherečka.

VIDEO: Přiznání Evy Decastelo: K roli v seriálu jsem se dostala přes postel!

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Evy Decastelo: K roli v seriálu jsem se dostala přes postel! David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
35 fotografií