O to víc je to pro Kairu těžší, že se její manžel do nové partnerky zamiloval stejně jako před patnácti lety do ní. Tehdy přišla s pejskem do jeho veterinární kliniky, zajiskřilo to mezi nimi a po čase vztah stvrdili svatbou. 

Nová blondýnka Veronika k Herčíkovi přišla před několika měsíci se svými dvěma čtyřnohými miláčky. A i ona ženatému veterináři zcela změnila život. Jejich poměr praskl, když se společně objevili na společenské akci a odcházeli ruku v ruce.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Kdo je žena, která nahradila Hrachovcovou? Veterinář Herčík se zamiloval v ordinaci!

Video
Video se připravuje ...

Kdo je žena, která nahradila Hrachovcovou? Veterinář Herčík se zamiloval v ordinaci! Blesk TV

Hradbu mlčení prolomila až Kaira, která se ze svého smutku vypsala na sociální síti.„Vždycky přijde něco lepšího. I když to #sakrakurvadoprdele je a bude těžký. Ale ono to je a bude i lehký. Vždyť přece #jednousidolejednounahore. Ono vůči lásce je třeba být  u p ř í m n ý. Vůči lásce je třeba být o b ě t a v ý, s t a r o s t l i v ý, š t ě d r ý. Ono vůči lásce je třeba být i t v r d ý #slaskou… a život plyne jako voda…“

Tak snad se z toho herečka brzy oklepe. Podle informací Blesku už dávno nebydlí v jejich společném domě v Horoměřicích, ale v pražském bytě.

VIDEO: Manžel Hrachovcové veterinář Herčík: Domů si už vodí jinou.

Video
Video se připravuje ...

Manžel Hrachovcové veterinář Herčík: Domů si už vodí jinou. Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií