Právě s ním ho fotoreportéři Blesku potkali včera v centru Prahy. Agáta však na setkání chyběla. Bývalého hráče amerického fotbalu se synem naopak doprovázela podnikatelova nová partnerka, golfistka Tereza Halodová. Ta Kryšpína ve chvíli, kdy se Dopita s kamarádem uvelebil v podniku s vyhlášeným pivem, odvedla na zmrzlinu. A jak vidno, táta Kryšpínovi těch pět let moc chyběl. I před kratičkým odloučením Dopitu totiž pevně láskyplně objal.

„Mirek přiletěl za Kryšpínem na návštěvu, aby ho viděl. Doteď si volali přes Skype a teď se vidí od Kryšpínových asi dvou let poprvé naživo. Jsem ráda, že se synem tráví čas. Už je zpátky nějakou dobu,“ potvrdila Blesku Prachařová. A kde tedy byla ona? „Samozřejmě že když se po té době viděli poprvé, tak jsem s nimi byla celý den, ale teď už jsou spolu asi posedmé, takže jsem Kryšpína Mirkovi půjčila na tři dny,“ dodala Kryšpínova máma, která se v roce 2013 vdala za Jakuba Prachaře (34) a loni mu porodila dceru Miu (7 měsíců).

Mirek se s Agátou seznámil v roce 2010. O rok později se jim narodil Kryšpín. V červenci 2012 pak Dopita skončil kvůli rvačce na filmovém festivalu v Karlových Varech u soudu. Nezaplatil však soudní výlohy a první exekuce přišla v září 2013.

Dopita sbalil kufry, vzdal se výchovy syna a frnknul do Asie. V roce 2014 šel jeho majetek do elektronické dražby. Zatímco v Česku se objevil v policejní pátračce, na Bali si prý začal žít velice dobře a se svou novou partnerkou, golfistkou Terezou Halodovou, tam dokonce prý postavil luxusní hotel.

Dopita zmizel v roce 2013, kdy se mu začaly vršit dluhy a nezaplacené exekuce. Od té doby žil na Bali a v Česku se mezitím objevil na seznamu hledaných osob Policie ČR. Od té doby o něm Agáta nemluvila, jen říkala, že domů nesmí. Jeho jméno z policejní databáze nedávno zmizelo, a proto se na nějaký čas vrátil. Dluhy má ale stále – podle výpisu z centrální evidence exekucí je proti němu vedeno pět řízení a celkem dluží 106 544 Kč.

VIDEO: Agáta Prachařová: Přála bych si třetí dítě, ale nevím, jak by se s tím srovnal Kryšpín

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Přála bych si třetí dítě, ale nevím, jak by se s tím srovnal Kryšpín. Maminka.cz, Supermámy.cz/Martin Mol

Fotogalerie
25 fotografií