Oslavu jubilejních devadesátin ještě zvládl ve zdraví, pak ho ale jeho tělo začalo pomalu zrazovat. „Ty nožičky mě zklamaly! Celý život jsem hrál tenis, a najednou mě opustily,“ postěžoval si pro Aha! Fiala, který zhoršením zdravotního stavu velmi trpí.

Dosloužily mu klouby, a tak už se zkrátka nedokáže postavit na nohy. Ovšem kvůli jeho vysokému věku by operace a narkóza znamenaly příliš velké riziko. Proto je herec odkázán jen na chodítko. „Tak jsem upoután na křeslo, kde sedím celé dopoledne, odpoledne, večery,“ prozradil posmutněle Karel.

Na nic dalšího si ale prý stěžovat nemůže. „Chci dožít ve zdraví. Nemám naštěstí žádné bolesti, chutná mi jíst, všechno je, jak má být. Těším se ještě na spoustu krásného času stráveného se svou rodinou,“ doplnil filmový Limonádový Joe, který je dědečkem herečky známé z První republiky či show Tvoje tvář má známý hlas, Anny Fialové (22).

Tomu je oporou jeho rodina a hlavně jeho manželka, herečka Věra Vlková (76). „Drží se! Snažím se ho motivovat. Ale už dva roky nebyl venku,“ prozradila stále vitální žena o svém choti. „Soused mi nabízel, že mi ho pomůže snést ze čtvrtého patra ven na vzduch, ale Karel chce mít svůj klid,“ dodala.

VIDEO: Ještě na prahu devadesátky vypadal Fiala, že srší energií. S manželkou se vůbec nepáral!

Video
Video se připravuje ...

Limonádový Joe slaví 90: S manželkou se vůbec nepárá! Mirka Dvořáková, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
29 fotografií