„Když mám mít milence, tak jedině Marka Taclíka,“ šokovala svým prohlášením Pazderková„Není, co tajit, stejně to vyjde ve středu najevo," doplnila se smíchem. 

Milostné hrátky mezi herci ovšem probíhají pouze v rámci divadelního představení Pravda, jehož premiéra se odehraje ve středu 18. dubna v Divadle na Fidlovačce.

Někdejší porotkyně show Tvoje tvář má známý hlas navíc prozradila, že se jí tím splnily její dávné sny. „My se s Markem známe už docela dlouho, nikdy jsme spolu nehráli, takže tohle je takové mé splněné přání, kdy se sejdeme na jevišti a ještě k tomu coby milenci," rozplývala se Iva, která je ve skutečnosti už dva roky šťastně zadaná.

„Souhlasím s Ivou, že nejen ona, ale i já jsme si několikrát říkali, že bychom si spolu rádi zahráli a teď to vyšlo. Je to opravdu dobrá komedie, ale i dost náročná, takže jí momentálně mám plnou hlavu,“ potvrdil její slova Taclík alias Tácek. Toho jistě kromě práce zaměstnává i dcerka Matilda, kterou mu loni v prosinci porodila partnerka Pavla (29).   

VIDEO: Taclík už si na divadle »užíval« i s Táňou Vilhelmovou! A před zraky Vojty Dyka

Video
Video se připravuje ...

Taclík si užívá s Vilhelmovou! A před zrakem Vojty Dyka Blesk TV

 

Fotogalerie
31 fotografií