Operace, kterou podstoupil kvůli rakovině hrtanu, Pomejeho hodně poznamenala. Už měsíc po operaci navštívil nonstop - patrně, aby žal utopil v alkoholu. To se ovšem příliš nelíbilo jeho ženě Andree, zvlášť když se jeho návštěvy opakovaly.

Jiřímu se zase nelíbily jiné věci, a tak se manželé rozhodli na odloučení. Rozvod ale zatím neplánují. Na otázku, zda si myslí, že se jeho vztah s manželkou Andreou urovná, jen pokrčil rameny.

Stejně tak nechtěl hovořit o tom, co podle něho způsobilo jejich manželskou krizi. „Nechci a ani nemám sílu to komentovat. Andree rozhodně moc děkuju za to, že ten rok, co jsem bojoval s rakovinou, byla ochotna za mne dýchat. A že mně pomohla přežít. Za to jsem jí vděčný! To je svatosvatá pravda. A teď jsem zase sám,“ podotkl jen Pomeje.

Manželce tak v neděli koupil kytku, nechal ji doma a s jediným kufrem odjel v taxíku do nového bydliště. Prozradil ovšem, že jde jen o přechodné řešení na pár dní. „Tohle není můj byt, je mého kamaráda Pavla Páska. Budu tu jen týden. Potom se přesunu do svého,“ uvedl s tím, že si pořídil byt jen kousek od toho Andreina, aby mohl být nablízku Aničce.

Fotogalerie
31 fotografií