Když kauza falešných profilů na webech eskortních služeb propukla, kniha již byla několik měsíců hotová a zbývalo jen několik týdnů do jejího křtu. I tak ovšem Cíglerovou případ velmi zasáhl. „Bylo pro mě zásadní, jestli v tom mají prsty, nebo ne. Připadalo mi to strašně zlé vůči matce jeho milovaného dítěte. Vůbec mi to k nim, tak jak jsem je znala, nesedělo,“ popsala pro web Expres.cz svou prvotní reakci.

I když byla v té době v USA, rozhodla se Tomáše i jeho partnerku Kateřinu Kristelovou (38) kontaktovat. „Zavolala jsem jim do Prahy a ptala se na to. Vyvrátili mi to se smíchem,“ uvedla s tím, že stále nedokáže uvěřit tomu, že by byla dvojice něčeho takového schopná. Ovšem podle policie jsou oba dva podezřelí a na jejich vinu ukazuje řada důkazů. Mimo jiné je zachytily i kamerové záznamy z banky, odkud proběhla platba za dané inzeráty.

„Pokud to udělali, mám v tom zklamání dvě. Jedno z toho, že mi to neřekl, když jsem se na to ptala. Druhé, že měl potřebu to udělat. Znám ho jako člověka, který se se svými věcmi pral a chtěl je dělat správně. Tohle do toho nezapadá,“ míní Jana, která prý vždy chtěla s někdejším fotbalovým bouřlivákem natočit 13. komnatu.

Napadá ji jediný důvod, proč by se Řepka k něčemu takovému uchýlil. „Mám jediné vysvětlení. Že si chtěl v soudním řízení ve sporu o syna pomoct tím, že poškodí jeho matku. Bohužel se stal pravý opak – matka je teď v očích veřejnosti a zřejmě i policie hrdinka,“ vysvětlila Cíglerová s tím, že vztah s Erbovou a jejich synem byl pro Tomáše vždy citlivým místem.

„Markus byl jeho největší bolest. O něm mluvil buď hodně a pořád, nebo vůbec. To, že se s ním neviděl skoro rok a nevěděl, jak se k němu dostat zpátky, bylo pro něj příšerně těžké,“ dodala novinářka pro Expres.cz.

VIDEO: Řepka označil Kristelovou za svou ženu! Vzali se tajně, aby vyzráli na trestní stíhání?

Video
Video se připravuje ...

Řepka označil Kristelovou za svou ženu! Vzali se tajně, aby vyzráli na trestní Blesk TV

 

Fotogalerie
46 fotografií