Herec z primáckého seriálu Ohnivý kuře se nechal potetovat. I když zvolil jednoduchý motiv v podobě čtyř znaků, stejně ho to asi dost bolelo. Jak se sám pochlubil na Instagramu, na prsty levé ruky si nechal vytetovat písmenka K, A a M a na malíček ještě otazník.

Nápis tak lze dohromady chápat jako otázku „Kam?“, ale ve skutečnosti se za tetováním skrývá mnohem silnější význam. Jedná se totiž o počáteční písmena jmen členů Jakubovy rodiny. Nesmí chybět iniciály manželky Agáty a půlroční dcerky Mii. Ovšem Prachař nezapomněl ani na Agátina syna Kryšpína (6), kterého pomáhá vychovávat.

Jen těžko říct, proč přidal i otazník. Možná že tím dává najevo, že by v budoucnu mohl mít ještě další dítě. Sám Jakub to ale nijak nevysvětlil. „Ať žijí PSH (kapela Peneři Strýčka Homeboye – pozn.red.). A všechno, co má jen tři písmena,“ napsal jen na sociální síť a poděkoval rapperovi Vladimirovi 518, který ho prý s tatérem seznámil.

Teď by si měl ale někdejší člen kapely Nightwork dávat na ruku pozor, aby o iniciály svých blízkých zase nepřišel. Prsty na ruce totiž nejsou ideálním místem na tetování kvůli množství záhybů kůže a po čase můžou obrázky vyblednout či se ztratit úplně.

VIDEO: Jak Jakub s tátou Davidem a tchánem zapíjeli narození malé Mii? Divoce!

Video
Video se připravuje ...

Prachař, děda Hanych a spol zapíjeli novorozenou Miu: Kdo se sotva držel na nohou? Martin Hykl

Fotogalerie
46 fotografií