„Maličký je velmi rád, že je tady s námi a dává o sobě velmi znatelně vědět. Už by měl být příští týden venku, takže na pochod půjde se mnou v kočárku,“ vtipkovala těhotná Gábina Lašková na tiskovce k Avon pochodu za prevenci rakoviny prsu.

„Nijak se na porod nepřipravuji, už jsem ve fázi, kdy se jenom těším,“ řekla nastávající maminka s tím, že už si všímá jistých znaků, které napovídají, že se porod blíží. Například, že se jí zahřívají prsa. „Snažím se teď o prsa dbát, protože se už ohřívají a dávají mi najevo, že za chvilku budou potřeba. O to víc si jich teď vážím,“ svěřila se Gábina s tím, že si prsa nechávala kontrolovat od paní doktorky i v těhotenství. 

Gábina také přiznala, že vůbec neznala pověru o tom, že by se měl kočárek pořizovat až úplně naposled. Ostatní výbavičku už ale má nachystanou. „Myslím, že mám už všechno. Kočárek neměl být do poslední chvíle, ale nebylo ho kam dát. Nejdřív jsem myslela, že ho uschováme u kamarádů, ale nakonec jsme to vyřešili takto,“ řekla Gábina.

Pohlaví miminka už moderátorka zná. Bude to kluk. Proto pokojíček a výbavičku sladila do šedé a modré. „Nejsem moc na barvičky, takže jsem volila všechno kolem šedé a modré. Ale máme samozřejmě i spoustu barevných věcí, protože miminko potřebuje barvičky. Nemůže být všechno černé jenom proto, že maminka je umanutá a miluje černou. Takže barvičky jsou všelijaké a kočárek černý,“ dodala.

VIDEO: Pojede rodit v luxusní róbě? Jak si hvězda Primy užívala poslední dny před mateřskou?

Video
Video se připravuje ...

Pojede rodit v luxusní róbě? Hvězda Primy si užívá poslední dny před mateřskou? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
38 fotografií