Místo Laškové za moderátorským pultem je od včerejšího dne volné. Moderátorka v devátém měsíci těhotenství se rozloučila s diváky a nastoupila na mateřskou dovolenou. „Chci být už doma. Jak se říká, uhnízdit se tam a v klidu se připravovat na porod,“ prozradila Blesku.

Velké tajnosti

Roman Šebrle (43) ale dlouho »sirotkem« nezůstane. „Už v sobotu by měl poprvé moderovat s Evou Perkausovou,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj z televize. Prima samotná ale ohledně nástupu sexy blondýnky stále mlží. „Spekulace okolo Evy Perkausové nebudeme komentovat. O změnách budeme diváky včas informovat,“ řekl mluvčí zpravodajství FTV Prima Adam Halmoši.

Jméno své nástupkyně nechtěla prozradit ani Lašková. „Nemůžu, nemám zatím oficiální vyjádření Primy,“ řekla Blesku a jedním dechem dodala. „Ať to bude kdokoliv, přála bych jí, ať to tam s Romanem zvládne, ať je to tam pro ni příjemná pozice a ať mi tam hezky zahřeje židli,“ svěřila Gabriela, která se chce do Zpráv brzy vrátit.

Rychlý návrat?

„Byla bych ráda, kdybych se vrátila do léta. Přece jen ta práce není časově náročná, takže se to dá skloubit, když je dobré hlídání,“ má jasno nastávající maminka. To pro Perkausovou, která kvůli Zprávám skončila jako moderátorka Top Staru, není moc dobrá zpráva.

VIDEO: Pojede rodit v luxusní róbě? Hvězda Primy si užívá poslední dny před mateřskou.

Video
Video se připravuje ...

Pojede rodit v luxusní róbě? Hvězda Primy si užívá poslední dny před mateřskou. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
48 fotografií