„Omlouvám se těm, kteří dneska čekali od 14 hodin na Plese upírů... To opravdu nebylo možné," kála se v sobotu na sociální síti silikonová kráska Míša.

Plány jí zkřížila ošklivá nemoc. Zřejmě prodělala otravu z jídla, jelikož si stěžovala, že její potíže odstartoval salát z fastfoodu. „Nemohla jsem ani chodit," líčí Gemrotová s tím, že už nikdy stejnou chybu neudělá a salátu se bude vyhýbat obloukem.

Zatímco ona se trápila doma v bolestech, na jevišti ji zastoupila Natálie Grossová (15), která s ní roli alternuje a za roli Sáry je navíc nominovaná na cenu Thálie. „Mega DÍK za záskok," poděkovala jí prostřednictvím Instagramu dodatečně Míša a zmínila i Natálčinu maminku Šárku Grossovou (48).

Muzikálové zpěvačce, která ztvárňuje také krásnou Angeliku, se poslední dobou lepí smůla na paty. Když totiž v konkurzu bojovala o to, aby mohla znovu hrát Christine v muzikálu Fantom opery, trápil ji pro změnu zánět hrtanu. Naopak na konci února to byla ona, kdo zaskakoval za kolegyni. Zatímco ji v muzikálu Muž se železnou maskou vídáme coby Louisu, jednou musela zvládnout i úlohu královny.

VIDEO:  Gemrotová bojovala o návrat do Fantoma! Potrápil ji zánět hrtanu!

Video
Video se připravuje ...

Gemrotová bojuje o návrat do Fantoma! Potrápil ji zánět hrtanu! Petr Macek, Aleš Brunclík

VŠE O MUZIKÁLU PLES UPÍRŮ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
49 fotografií