Mariana, která loni vydala první singl a videoklip, se ukázala na otevření nového obchodu s oblečením a potřebami na sport v centru Prahy. Kromě ní přišly i další známé tváře, například muzikálový zpěvák Peter Pecha (28), herečka Dáša Zázvůrková (36), moderátorka Sportovních novin Inna Puhajková (31) či Jakub Kohák(43).

Blondýnka ovšem překvapila hlavně svým doprovodem. Na akci totiž vyvedla svého přítele, k němuž se v jednom kuse zamilovaně tiskla. Oba se navíc zářivě usmívali, a tak není pochyb, že je jejich láska ještě na začátku.

Hrdličkám zřejmě ani nevadil docela velký výškový rozdíl. Prachařová měří jen 158 centimetrů a vedle partnera, který je skoro o dvě hlavy vyšší než ona, působí ještě drobněji.

Mladší sestra Jakuba Prachaře(34), která si kdysi zahrála v seriálu Horákovi, přitom v loňském roce strávila dva měsíce v Americe. Na sociálních sítích sice působila šťastně, zpětně ale prozradila, že se cítila hodně sama a dost se tam nabrečela. Teď se ale zdá, že se karta obrátila a samoty se už bát nemusí.

VIDEO: Mariana Prachařová prozradila, za co nemá ráda mámu a kdy se na ni vykašlal brácha

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová prozradila, za co nemá ráda mámu a kdy se na ni vykašlal brácha. Adriana Krátká

 

Fotogalerie
48 fotografií