Slavní manželé žijí už léta ve Spojených státech, a tak mají o kampani přehled z první ruky. Očividně se ale nebojí, že by se mohl objevit nějaký kostlivec i ve Formanově skříni. „My si doma děláme legraci, že Miloš brzo zůstane jediný, kdo žádnou herečku nezneužil, a bude působit jako trumbera,“ vtipkovala v rozhovoru pro magazín Rodina DNES režisérova manželka.

Dokonce si kvůli tomu chotě i trochu dobírala. „Říkám mu: zavolej Annette nebo Courtney, ať si něco vymyslí, vždyť je to ostuda!“ směje se spisovatelka a naráží na Milošovu spolupráci s řadou známých hereček, například Annette Bening (59) či Courtney Love (53).

Na lehkou váhu však Martina sexuální obtěžování rozhodně nebere. „Ta kampaň má svůj velký smysl, ale bohužel jako každá vlna asi smete i nějaké nevinné oběti u břehu,“ objasnila s tím, že jako Středoevropanka souhlasí i s názory Brigitte Bardot (83) či Catherine Deneuve (74), že znásilnění je zločin, ovšem nemotorné flirtování už ji nepohoršuje.

Nevylučuje prý ani možnost, že některá obvinění jsou falešná a údajné oběti se chtěly jen pomstít. „Dřív holt drželi opratě v rukou mužský a teď jim je vytrhly ženy. Uvidíme, jak dlouho to bude trvat,“ dodala pro magazín Rodina DNES Formanová.

VIDEO: Martina Formanová přijela s Pořízkovou a promluvila o Milošově zdraví!

Video
Video se připravuje ...

Martina Formanová přijela s Pořízkovou a promluvila o Milošově zdraví! Mirka Dvořáková ,Petr Soukup, Luděk Mazák

 

Fotogalerie
40 fotografií