Blondýnku si vzala na paškál Agáta Prachařová (32) s manželem. Nejenže vyzkoušeli na Instagramu vtipné filtry, které jim na obličejích přidělaly psí ouška i čumáčky, ale ještě u toho Kateřinu začali parodovat.

„No, Na Kristelovou je to suprový. Ať žije Sparta, juchů! No ale jako by ani Slavia není špatná,“ narážel Jakub Prachař(34) na její vztah s někdejším fotbalovým bouřlivákem Řepkou a její fandění bývalému klubu Tomáše. Dokonce se snažil imitovat i její hlas, i když mu z toho vyšel spíše Hurvínek.

VIDEO: Takhle Řepka spěšně odcházel ze studia

Video
Video se připravuje ...

Skandál v televizi! Řepka utekl z rozhovoru, Kristelová chtěla ovlivnit obsah! Playtvak.cz

„Ty můj miláčku, ty můj cukrouši,“ napodoboval dál moderátorku a různě šaškoval. Jeho žena, která během scénky seděla celou dobu vedle něj, se jen mlčky smála. Ovšem byla to nakonec právě ona, kdo parodii zveřejnil na sociální síti.

Ještě nedávno zde přitom v komentářích tvrdila, že jí Kristelová nevadí. I tak si z ní ale klidně veřejně udělala srandu. Podobné narážky už si Katka i se svým partnerem vyslechli z různých stran. Několikrát si do nich rýpla herečka Nikol Štíbrová (31) a žádnou příležitost je zesměšnit či urazit zatím nikdy nevynechal ani někdejší bulvární novinář Pavel Novotný (36), který je s nimi ve válce.

VIDEO: Agáta Prachařová: Proč drží syna a malou dceru odděleně?

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Proč drží syna a malou dceru odděleně? David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
103 fotografií