Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Laštovka, Zedníček, Šmíd: Česko přišlo během tří měsíců o tři mladé herce

/
  • Herci Šmíd, Zedníček a Laštovka už nejsou mezi živými.
    12. února 2018 ● 13:42

    Náhlá a hlavně nečekaná smrt herce Jiřího Laštovky (†39) otřásla znovu světem divadelníků a filmařů. Během několika měsíců je to již třetí herec, co nečekaně zemřel. Na Nový rok přišel o život během autonehody synovec Pavla Zedníčka Jakub  (†27) a loni krutá nemoc připravila o život herce Jaroslava Šmída (†47)

  • 1.

    Sebevražda herce z Ordinace v růžové zahradě

    Rozhodl se pro dobrovolný odchod ze světa. Jiří Laštovka (†39), známý ze seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 nebo Policie Modrava, se podle informací Blesku oběsil ve čtvrtek v domě, kde žil. Přivolaná záchranka našla tělo bez známek života. Smrt manžela oplakává manželka Adéla a dvě děti.

    4002149:full:true:true

  • 2.

    Osud ho dostihl na Nový rok

    Proslavil se v televizním pořadu Kurňa, co to je?, kde moderoval se svým strýcem Pavlem Zedníčkem. Zemřel tragicky 1. ledna 2018 asi půl hodiny po silvestrovské půlnoci při autonehodě na 192. kilometru D1. Jeho automobil narazil do středových svodidel. Po vystoupení z auta středová svodidla přelezl a v protisměru ho srazila dodávka. Kuba žil s kolegyní, herečkou Lenkou Janíkovou, s níž měl devítiměsíční dceru Mayu.

    Jakuba si všichni nejvíce pamatují z pořadu Kurňa, co to je? jako veselého parťáka Pavla Zedníčka.
    Autor: Bontonfilm, TV Barrandov

  • 3.

    Podlehl těžké nemoci v posledním stadiu


    Ve 47 letech zemřel na rakovinu herec Jaroslav Šmíd. Do paměti diváků se nejvíc zapsal rolí v Troškově komedii Doktor od jezera hrochů, zahrál si ale i v řadě seriálů jako Život na zámku nebo Ulice. „Jaroušek bohužel zemřel na nejagresivnější formu nádorového onkologického onemocnění plic, se kterým už nešlo nic dělat, a to vše bylo zkombinované se silným zápalem plic,“ líčila v slzách žena s tím, že do nemocnice ho přijali kvůli problémům s dýcháním a kašlem. Jaroslav se přiznal k homosexualitě.

    Jaroslav Šmíd zemřel náhle a nečekaně.
    Autor: archiv Blesk

    Fotogalerie
    48 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy