Premiéru sci-fi snímku Labyrint: Vražedná léčba si nenechala ujít celá řada známých osobností. Někteří z nich dorazili s drahou polovičkou, například finalista čtvrté řady Tvoje tvář má známý hlas Jan Kopečný (28) s přítelkyní či Monika Leová (26) se snoubencem.

Sama jako kůl v plotě v kině byla ale Patrasová, kterou nedoprovodil ani jeden z jejích dvou osudových mužů. Manžel Felix Slováček (74) už se na veřejnosti ukazuje téměř bez výjimky jen s milenkou Lucií Gelemovou (34), a Dáda s sebou tentokrát nevzala ani Itala Vita.

Přitom s ním v posledních týdnech trávila každou volnou chvilku a chodila s ním na procházky po Praze. Na jiných akcích jí pak společnost dělala i dcera Anička (22), ale ani ta zřejmě tentokrát nemohla.

Herečka se ale ani tak na akci nenudila, protože se v sále dala do řeči s dalším samotářem Sámerem Issou (32). Se zpěvákem si dokonce udělali i společné selfie. „Milé setkání se Sámerem v kině,“ napsala pak k fotce na Instagramu Dáda, která v poslední době zhubla.

Zásluhu na tom má právě její nový partner, kterého loni v létě několikrát navštívila v Itálii a teď přijel zase on za ní. „Cítím se fajn. S Vitem jsme teď strávili hodně společného času. Opravdu jsem šťastná,“ chlubila se.

VIDEO: Patrasová o loňském létě s milencem a krizi s manželem: Teď už zbývá jediná věc…

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o létě s milencem a krizi s manželem: Teď už zbývá jediná věc… Jan Jedlička

 

Fotogalerie
63 fotografií