Renč učaroval řadě žen, mimo jiné i Kristině Kloubkové (41) či Šárce Vaňkové (30). Do chomoutu se mu ale dlouho nechtělo. „Každému normálnímu chlapovi se líbí ženy a má za celý život třeba i spoustu partnerek a kamarádek, a tak se tomu říká sukničkářství. Já si myslím, že jsou to období, kterými člověk prošel a že jsou víceméně za mnou,“ nechal se Filip slyšet v rozhovoru pro Rádio Impuls.

Nakonec se v září 2017 oženil s herečkou Marií Kružíkovou, i když k tomu rozhodnutí musel prý nejprve dospět. Ani přípravy pro něj nebyly procházkou růžovým sadem. „Myslím, že je to dost náročné organizačně. Ta svatba, to je pro mě jako zorganizovat jeden velký natáčecí den. Je tam spousta komparzů, techniky a tak dále,“ přirovnal veselku k natáčení filmu.

Podobnost ostatně vidí i ve finanční náročnosti. Podle něj se snad každá svatba prodraží a ta jeho prý nebyla výjimkou. „Přes 200 tisíc to určitě bylo. Tak máte tam dopravu, raut, pronájem restaurace... Spousta lidí nám ale vyšla vstříc. Svatba byla v Arcibiskupském paláci a měla krásnou atmosféru, máme pěkné vzpomínky,“ odhalil režisér muzikálů Kleopatra či Baron Prášil detaily tajného obřadu. „Ale myslím, že jednou to stačilo,“ dodal.

Tři měsíce po svatbě na světě přivítal dcerku. Původně se přitom měla narodit až v lednu. „To bylo krásné, ale čekali jsme porod až po Novém roce. Takže odpadly všechny různé plánované návštěvy příbuzných a slavení stromečku a v 10:30 dopoledne se narodila Sofie Marie,“ vyprávěl na Impulsu hrdý tatínek, který k miminku dokonce v noci vstává.

„Člověk musí ubrat trochu z té své sobeckosti a pohodlí a musí to věnovat tomu dítěti, které se stává šéfem domu a mého času,“ tvrdí Filip, který se tak asi pořádně nevyspí ani na premiéru svého nového filmu ‚Zoufalé ženy dělají zoufalé věci‘, která se koná 18. ledna.

Všechnu únavu mu ale vynahradí jediný pohled na dcerušku, kterou bere jako požehnání. „Ta malá kráska je náš vánoční dar z Betléma. Pro ni natočím pohádku,“ prozradil v týdeníku Téma Renč. Ten touží pohádku natočit již dlouho a tři roky připravuje spolu se scenáristkou Lucií Konášovou projekt O živé vodě.

VIDEO: Jaká byla svatební noc Filipa Renče a jeho těhotné manželky?

Video
Video se připravuje ...

Jaká byla svatební noc Filipa Renče a jeho těhotné manželky? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík


 

Fotogalerie
44 fotografií