„Rok plný odvahy," napsala Vlastina na Instagram a svým příznivcům popřála, aby se také nebáli. Zveřejnila zde také dva snímky, na nichž má krátké vlasy. Blondýnka zřejmě o této proměně uvažovala již delší dobu, ovšem trvalo jí, než se odhodlala.

„Nakonec, když už to vypadalo, že moje racionální, ustrašené, nerozhodné, věčně pochybující JÁ vyhrálo svým jediným argumentem: ‚s krátkými vlasy nebudeš mít jako herečka práci!!!', se z kómatu probralo moje opravdové JÁ a řeklo: ‚,S*r na to a neboj se...' PS: moje opravdové JÁ je živočišné, šílené, odvážné a občas nadává. Takže sorry," vysvětlovala své dilema Svátková.

Delší vlasy už jí zřejmě překážely, zřejmě hlavně kvůli tomu, že spolu s manželem vychovává tři malé kluky, a tak nemá čas se o kadeře moc starat. Přesto pro ni byly typické po celou dobu její kariéry, a tak byly její obavy ohledně práce jistě oprávněné. Ovšem nový účes jí sluší, což potvrzují i kladné ohlasy v komentářích pod fotkami. O nové pracovní nabídky tak jistě nebude mít nouzi.

VIDEO:  Vlastina Svátková z První republiky nám ukázala unikátní snubní a zásnubní prsten

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková z První republiky nám ukázala unikátní snubní a zásnubní prsten Igor Hellebrandt/BPŽ

 

Fotogalerie
47 fotografií