„Původně měla místo mě točit kaskadérka, ale pan režisér si přál, abych to zkusila sama,“ odhalila okolnosti natáčení úterního dílu nekonečné Ulice Juřičková, která je českým hlasem Carrie ze Sexu ve městě či Bree v Zoufalých manželkách.

„Jakmile herce zastoupí kaskadér, je to vždycky trochu poznat. Chtěl jsem, aby Lucie přeletěla před kamerou, to by s kaskadérkou možné nebylo,“ vysvětloval režisér Stanislav Sládeček, o co mu šlo. „Ještě nikdy jsem kaskadérskou scénu netočila, takže to pro mě byla výzva,“ přiznala představitelka ředitelky školy Boženy Puklické, která si pak ale asi vyčítala, že na to kývla.

„Bohužel při poslední klapce jsem dopadla tak nešikovně, že jsem si něco udělala s ramenem. Ještě teď mě bolí,“ postěžovala si herečka, která si pořádně namlátila a narazila si ramenní kost. Přesto v bolestech dotočila celý den. V dalších dílech se pak její postava objeví o berlích.

Nebude přitom první ani poslední. Nějakou dobu na nich po operaci kolene chodila Tereza Bebarová (42) alias Světlana Nyklová. Také Martin Finger (47) neboli Evžen Šmýd se před kameru dobelhal se zraněným kolenem o berlích, scény ale odehrál bez nich. Kvůli zlomenému kotníku a naštípnutému obratli bude v seriálu muset chodit o holích i Jaroslava Obermaierová (71), představitelka drbny Vilmy Nyklové.

VIDEO: Drama v Ulici: Děsivý pád Puklické odskákalo hereččino zdraví.

Video
Video se připravuje ...

Drama v dnešní Ulici: Děsivý pád Puklické odskákalo hereččino zdraví. TV Nova

 

Fotogalerie
62 fotografií