V posledních letech čím dál více značek upřednostňuje zdravě vypadající modelky místo těch podvyživených. Uplatnit se tak mohou i krásky ženštějších tvarů, jako je právě Tereza. Kvůli své figuře se přitom nechtěla přihlásit ani do České Miss... „Neustále jsem poslouchala od širokého okolí, že bych měla soutěž vyzkoušet, ale nikdy jsem na to neměla odvahu a bohužel ani postavu. Modelka by měla mít míry 90-60-90, být vysoká a štíhlá. S výškou u mě nebyl problém, měřím skoro 180 centimetrů, ale vždy jsem byla spíš plnější...“ vyznala se Tereza z někdejších »mindráků«.

Letos měla ale kvůli věkové hranici poslední šanci, kdy se mohla přihlásit. Riskla to a... Odnesla si korunku II. vicemiss a nominaci na světovou Miss Supranational v Polsku, kde už však neuspěla. 

Stejně podlehla diktátu a pro soutěže krásy shazovala, kompletně překopala životosprávu i jídelníček, denně byla ve fitku, běhala... „Celkem jsem shodila asi patnáct kilo,“ hlásí. Ubrala v pase i přes boky, přesto ji to z kategorie »XL modelek« nediskvalifikovalo a dnes jde z kšeftu do kšeftu. Naposledy nafotila kampaň na spodní prádlo pro skutečné ženy a vy se přesvědčte sami, jak sexy v ní Tereza je!

VIDEO: Toto video boří mýty o boubelkách. Věřte si i s pár kily navíc.

Video
Video se připravuje ...

Toto video boří mýty o boubelkách. Věřte si i s pár kily navíc SOML

VIDEO: Jak si vzít bikiny podle Tess? Snadno!

Video
Video se připravuje ...

Jak si vzít bikiny podle Tess? Snadno! youtube

Fotogalerie
6 fotografií