Včera jsem byla na nejlepším mejdanu. Po pětatřiceti letech jsme se potkaly s mojí ségrou, se kterou máme společného tátu. Mám ségru!!! Heč a je chytrá a hezká jako já,“ podělila se Linda se svým štěstím s fanoušky na Facebooku.

Podle zjištění deníku Aha! se obě naposledy viděly jako malé holčičky. „Samozřejmě jsme se znaly, ale neviděly jsme se léta, protože Veronika studovala v Americe a každá jsme si žily svůj život,“ vysvětlila nám sesterské odloučení Linda Finková.

Teď už před ní nejen nestála malá copatá holčička, ale velmi úspěšná žena. Podle našich informací Veronika vystudovala magisterský obor produkce na American Film Institute. Tedy na škole, která byla v roce 2011 vyhlášena časopisem Hollywood Reporter nejlepší filmovou školou na světě. A dnes patří v oboru mezi špičky nejen u nás. Za oceánem třeba řídila výrobu legendárního televizního seriálu Borgia. Doma pracovala jako výkonná producentka seriálu Dokonalý svět.

Není divu, že bývalá manželka Richarda Genzera (51) je ze setkání nadšená. „Je naprosto výborná. Moc chytrá a vzdělaná baba. Takže jsem moc ráda, že jsem ji našla,“ svěřila se Aha! Ve skutečnosti ale iniciativu musela vyvinout hlavně Veronika. „První za mnou přišla ona, ale věřte mi, že kdybych jí viděla nejdřív já, tak za ní přijdu dřív,“ dodala. 

VIDEO: Linda Finková poprvé přiznala: Rozvod s Geňou už začal!

Video
Video se připravuje ...

Linda Finková poprvé přiznala: Rozvod s Geňou už začal! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií