Dalibor Gondík se netají tím, že je velký puntičkář a vše musí mít svá pravidla. A tak i v kuchyni vládne pevnou rukou. "Všechno musí mít svůj řád. O Vánocích se zavřu do kuchyně a krájím ingredience na různé pokrmy. Třeba na bramborový salát nebo na jednohubky. Nikdo mi do toho nesmí kecat, protože já krájím nejlíp a vše má stejný tvar. Jak podle pravítka," svěřil se Blesk.cz moderátor.

Na loňský Štědrý večer ale nevzpomíná rád. "Všichni zbožňujeme rybí polévku, která se dělá dopředu podle rodinného receptu. Ale došlo k tomu, že jsme ji nechali přikrytou pokličkou a ona zkysla. Rybí polévka totiž nesmí být v uzavřeném hrnci. Takže na Štědrý večer jsme rychle připravili jinou, ale už to nebylo ono," svěřil se Gondík.

U stolu se sejde celá rodina, která je velmi početná. Adéla Gondíková s rodinou, jejich rodiče a prarodiče.

VIDEO: Dalibor Gondík: Měsíčně uběhnu 400 km! Pomáhá to na epilepsii!

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Gondík: Měsíčně uběhnu 400 km! Pomáhá to na epilepsii! David Turek

Fotogalerie
23 fotografií