„A je to venku ...Jen pro vás... Hezké Vánoce," napsala Agáta na Instagram k fotce, na níž její mladší sestra Kordulka Stropnická (12) chová v náručí miminko. Kdo by snímek jen lehce přelétl očima, mohl by si myslet, že konečně veřejně ukázala svou dcerku Miu, která se jí narodila letos v září.

Jenže místo předčasného vánočního dárku si manželka Jakuba Prachaře (34) pro své fanoušky na sociálních sítích připravila spíš kanadský žertík. Ve skutečnosti se totiž jedná jen o panenku, což musí být při pečlivějším pohledu všem jasné.

V komentářích pod příspěvkem se všichni dobře bavili. „Už bylo na čase ji ukázat, zdědila krásu po mamince," smál se kdosi a další uživatel se do Prachařové, za svobodna Hanychové, na oko pustil: „Jako jsi normální? Cpát do miminka botox? Jsme ani nestihli objevit Miušky přirozenou krásu!" Dál se někdo dotazoval, zda už má miminko za sebou plastiku.


Dcera Veroniky Žilkové (56) se ostatně jejich vzkazům také zasmála. Fotky skutečné dcerky ale zveřejnit nehodlá, jak už předesílala dříve. „Svoje dítě ukazovat nebudu, dokud si ona sama nepověsí svoji fotku na Instagram,“ vysvětlovala s tím, že lituje toho, že syna Kryšpína (6) ukazovala odmala a teď ho kvůli tomu poznávají i na ulici.

VIDEO: Agáta Prachařová poprvé promluvila o porodu dcery Mii!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová poprvé promluvila o porodu dcery Mii! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií