Zpátky doma měl prý znova začínat úplně od píky, v Řitce prý našel jen holé  stěny. „Přišli jsme do vyklizeného prostoru, skoro nic tam nebylo, takže mi minulost nic nepřipomínalo,“ rozpovídal se hrdina seriálu Vyprávěj.

„Byla tam spousta práce. Teď to tam pomalinku dáváme do kupy, dokonce děláme i nějaké stavební úpravy,“ řekl Vojtek v rozhovoru pro časopis Exkluziv. Blesku svá slova potvrdil, ale nechtěl věc dál rozebírat. „K ničemu už nemám chuť se víc vyjadřovat, všechno je v tom rozhovoru,“ opáčil.

Odvezla jen postel

Jenže Romanova exmanželka popřela, že by mu zanechala holobyt. „Uklizený byl, vyklizený ne. Kromě postele z ložnice, která byla úplně nová, jsem si neodvezla vůbec nic. Nechala jsem mu tam veškerý nábytek i vybavení, třeba včetně grilu. Všechno jsem si kupovala nové. Ostatně na tom jsme se dohodli,“ odvětila zjevně zaskočená Tereza na dotaz Blesku.

„Vím, že se tam  dělaly malé stavební úpravy. Je to celkem logické – být jeho přítelkyní, taky bych se nechtěla nastěhovat do baráku, kde by to vypadalo stejně,“ trvala na svém.

Věci prodal

Vzápětí se ale ozval do redakce sám Vojtek. „Bylo to tak, že si vzala nějaké věci, na kterých jsme se domluvili písemně. A to, co tady zbylo, jsem prodal, aby byl čistý barák,“ poupravil Roman původní verzi svého příběhu.

Ani tak to ale moc nesedí. Matka jeho dvou dětí –  Edity (7) a Benedikta (2) – nám totiž mimo jiné řekla, že když byla naposledy v Řitce, našla to tam skoro tak, jak to opustila. „Dokonce jsem tam včera byla a nepřišlo mi, že by bylo něco extra jinak,“ netajila se Vojtkova exmanželka. Kde je tedy pravda?

VIDEO: Roman Vojtek stráví Štědrý večer bez milovaných dětí

Video
Video se připravuje ...

Roman Vojtek o Vánocích: Štědrý den bez milovaných dětí! Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Fotogalerie
23 fotografií