Gábina je sice už v šestém měsíci, z práce ale zatím neodešla a nadále po boku Romana Šebrleho (43) uvádí zpravodajství na televizi Prima. Není divu, že jí to občas dává dost zabrat. „Žádné velké umění. Ale po náročném dopoledni, rychlému úklidu a obědu na plotně, je to doslova svatý obrázek," napsala Česká Miss 2013 na Instagram k fotce své oázy klidu.

„Nová kniha (konečně!), kafe pro ty s miminem v břiše, čokoláda z adventního kalendáře," vypočítávala Lašková, co jí dělá radost. Na závěr si samozřejmě nechala to nejlepší. „A poslední portrét naprosto schovaného syna kdesi za páteří," doplnila.

I když obrázek prvního potomka neukázala přímo, z jejího vtipného popisku je jasné, že se děťátko moc ukazovat nechce. V komentářích pod snímkem jí některé maminky uklidňovaly, že ony to mají stejně. „Náš malej ke k nám pořád otočenej zadkem. Snad to nic neznamená," smála se jedna z uživatelek. „Máme to dost podobné. A moc dobře ví, kde mám močový měchýř," přisadila si modelka.

Ta se nyní těší i na blížící se svátky. „Já ty Vánoce miluju. Opravdu. Dokonce i nakupy," přiznala na sociální síti. „Někdy sice opravdu nevím, čím komu udělat TU radost, ale když to pak vymyslím, zabalím pod stromeček a pak se dostaví ta očekávaná radost ... no, doslova zářím! Musím ale přiznat, že je to dřina," dodala.

VIDEO: Moderátorka Gabriela Kratochvílová Lašková: 5 měsíců tajila těhotenství

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Gabriela Kratochvílová: 5 měsíců tajila těhotenství Adam Gemrot, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
62 fotografií