Janda taky připomněl, že na oslavě 50. výročí skupiny před pěti lety ještě seděl Milan u svých bubnů. Peroutka v roce 2013 upadl v noci po vystoupení na schodech před svým domem a ráno ho rodina našla bez známek života.

Přišel i Ringo

Na pódiu nabité O2 areny se jinak sešli téměř všichni, kdo slavnou kapelou prošli. Bubeník František Ringo Čech (74), kytarista a manžel herečky Andrey Čunderlíkové (65) Ladislav Klein (73), baskytarista Pavel Chrastina (77) a samozřejmě kompletní současné složení. Milana Peroutku (†49) zastoupil syn Milan (23).

Dojemně předal Martinu Vajglovi (44), který usedl k bubnům jako náhrada za jeho před čtyřmi lety tragicky zesnulého otce, jeho paličky. Pak si hvězda pořadu Tvoje tvář má známý hlas s Petrem Jandou zazpívala. „Bylo to silný,“ přiznal Blesku sympaťák Milan.

Oslaví 60?

Na jevišti nechyběla Petra Janů (65) a mnoho dalších gratulantů jako Michal Malátný (47), Petr Kolář (50) a Jiří Korn (68). Arena se během koncertu proměnila v jásající kotel. „Slavíme pětapadesát, nikdy jsme dopředu nevěřili, že to dokážeme. Tak už se těšíme na šedesátku,“ prohlásil na závěr Petr Janda.

VIDEO: Petr Janda zpívá se svými dcerami píseň Amoleta.

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda zpívá se svými dcerami píseň Amoleta Facebook.com/Olympic

Fotogalerie
42 fotografií