Proslavila ji role nesmělé Marušky ve filmu Holky z porcelánu, ale mladou a naivní slečnu si zahrála i v komedii Léto s kovbojem. Od té doby už přece jen čas zahlodal a svérázná žena skončila už několikrát na dně.

Dnes má proto dost propadlé tváře a působí pohuble a vyčerpaně. Přitom herečka je známá tím, že léta praktikuje dělenou stravu a díky tomu je prý zdravá.

Při nedávných předvánočních nákupech se navíc na veřejnosti ukázala v lehce zanedbaném stavu. Na líčení sice nezapomněla, jelikož řasy si obtáhla zelenou barvou, ale zřejmě jí překážely dlouhé vlasy. Svázala si je totiž do neupraveného polodrdolu a někdy si na něj dokonce narazila i černou kšiltovku. Na sobě pak měla černo-růžový svetr s bílými hvězdami a hvězdičky měla i ve výrazných náušnicích.

Lenka se navíc tvářila dost unaveně a otráveně, což jí na kráse zrovna nepřidalo. Na jejím zjevu se zřejmě podepsala i láska k alkoholu, s níž se nijak netají. „Jestli jsem přestala nebo nepřestala, je moje věc. Nebudu neustále národu vysvětlovat, kde jsem se válela. Já si můžu chlastat, kde chci a co chci,“ vysvětlovala svůj postoj v pořadu Koho čas vzal.

Společnost v obchodě s oblečením a botami jí dělal její bývalý manžel David Holas. Dvojice se sice rozvedla již v roce 2012, po nějaké době k sobě ale asi zase našli cestu. Vystupovali spolu v pořadu VIP Prostřeno a dál vystupují jako partneři.

VIDEO: Zuzana Bubílková vyzpovídala Lenku Holas Kořínkovou. Proč si potrpí na obou příjmeních a proč má trvalé bydliště na úřadě?

Video
Video se připravuje ...

Kořínkové je 60! Za škarpu se nestydí a říká: Můžu si chlastat, jak chci! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

 

 

Fotogalerie
38 fotografií