„Jsem vzorný příklad kovářovy kobyly. Jednou za čas, bohužel ne však pravidelně, poprosím kolegu, aby se na mne podíval. Jak říkám, je to velmi málo,“ přiznal pro iDNES.cz Šmucler, který je od září prezidentem České stomatologické komory.

Navíc je také předsedou Společnosti estetické a laserové medicíny a má tak práce nad hlavu. Doma má také napilno, jelikož se jim s manželkou Ivou letos v březnu narodil chlapeček Karel Josef. Není tedy divu, že na péči o vlastní chrup nezbývá čas.

„Pokud se objeví problém, ten si už vyřeším sám. Naposledy jsem si uraženou jedničku opravil před zrcadlem sám. Není to tím, že kolegům nevěřím, ale tím, že mě baví na sobě zkoušet různé věci. I to, že si sám vytrhnu zub,“ popisoval Roman s tím, že na sobě vyzkoušel také řadu zákroků estetické medicíny. „S výjimkou výkonů na otěhotnění jsem absolvoval všechno,“ vtipkoval.

„Chci to na sobě vyzkoušet, když to jenom trochu jde. Ale je to tak, že například tím laserem si pálím zápěstí. Nepálím si obličej, protože na to většinou nemám čas,“ vysvětlil a dokonce přiznal, že možná časem nějaké zkrášlení skutečně podstoupí. „Asi je možné, že člověk s přibývajícím věkem přehodnotí perspektivu. Mladšímu člověku se to dobře říká, že na nic nepůjde, ale ve stáří se tomu nevyhne,“ míní někdejší moderátor soutěží Nejchytřejší Čech či Chcete být milionářem.

Poprvé si moderátorskou úlohu vyzkoušel v Tabu v začátcích televize Nova. „Byl to děs. Moderovat Tabu byla jedna z nejhorších věcí. Lidi mě brali jako úchyla, blázna a zoufalce. Ten pořad byl hodně jiný a já mnohdy těm lidem šel hodně na kůži,“ tvrdí dnes. „Každého to velmi zajímalo, lidé na to rádi koukali, přesto jsem pro ně byl divňák. Na druhou stranu jsem zažil velmi krásné období, na které často vzpomínám,“ doplnil pro iDNES.cz Šmucler.

VIDEO: Roman Šmucler: Jezdím po světě a učím zubaře vyrábět upíří tesáky!

Video
Video se připravuje ...

Roman Šmucler: Jezdím po světě a učím zubaře vyrábět upíří tesáky! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
24 fotografií