Pro svůj druhý společný víkend si vybrali Řím, protože Tomáš ho velmi dobře zná a stále slušně mluví italsky. "Byla jsem tam poprvé v životě a jsem nadšená. Ale je to i díky Tomášovi, který mi dělal průvodce," netajila se Katka po návratu z italské metropole.

Během pobytu si koupili stejné prstýnky, které doposud nosí. Ale prý nejde o zásnubní prsteny. "Jsem věřící a Řím je pro mě místo, kde víru nejvíc cítím. Chtěl jsem, abychom na tohle místo měli památku," prozrazuje Řepka, který má za sebou dvě manželství. "Možná si někdo řekne, že jsem ženící typ, ale já vždy šel do všeho po hlavě. Jestli bude třetí svatba? Zatím se k ničemu nechystáme, ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy," řekl Blesk.cz Tomáš, který  v klubu Hooters pokřtil svou třetí knihu Děkuju.

"Prstýnky jsme si vyměnili, ale svatba opravdu není na pořadu dne. I já mám jedno manželství za sebou a teď je nám oběma dobře. S Tomášem se o svatbě nebavíme, třeba se za rok spolu budeme bavit o rozchodu," tvrdí Kateřina Kristelová, která s Řepkou chodí rok.

VIDEO: Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba?

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
62 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Řepka a Kristelová v limuzíně Blesku: Ve Varech se nám nelíbí, jsme tu naposledy! Blesk TV