Kabáty rozlítilo zjištění, že Ortelovi, který skončil za nimi, pořádající agentura odebrala část hlasů. Tím pádem klidně mohl mít víc hlasů než oni a tudíž by měl být před nimi. Frontman kapely Pepa Vojtek před včerejším koncertem v O2 aréně naznačil, že pokud jim pořadatelé nedají vysvětlení, jak to bylo a nezveřejní počet hlasů, vrátí ceny.

Nebudeme součástí manipulace. Nechceme hrát tuhle nefér hru. Není to ovšem nic proti poslaných hlasům od našich fanoušků. Těch si samozřejmě moc vážíme,“ řekl Blesk.cz  Pepa Vojtek. Pořadatel Jaroslav Těšínský Kabátům vysvětlení poslal, ale jim nepřišlo dostatečně přijatelné, a tak Slavíka před koncertem skutečně vrátili!

Jste frajeři, pánové. Vaše vyjádření ohledně hlasování Slavíka 2017 perfektní, smekám,“ píší fanoušci na sociální síti. „Smekám, smekám, smekám… Jste frajeři a nejen to. Ukázali jste všem, co je fér jednání, co je morálka, co je čest, co je slušnost… Tady už nejde jen o to, zda má někdo Slavíka, tady nejde o Ortel, tady už jde o princip toho, že pokud nejde někomu něco pod nos, tak pod rouškou svobody a demokracie se použije podvod, lži,“ dodává další.

Pražská O2 Arena v úterý při koncertě skupiny Kabát zaznamenala nejvyšší návštěvnost ve své historii. Přišlo 20.083 diváků. „Nikdy v historii O2 Areny, jedné z největších multifunkčních aren v Evropě, nepřišlo od jejího otevření v roce 2004 na jednu akci tolik diváků,“ sdělil Radek Stavěl, mluvčí společnosti Bestsport, která halu vlastní a provozuje a jež včerejší koncert pořádala.

Video
Video se připravuje ...

Šéf Českého slavíka Těšínský: Vše o manipulaci s hlasy v anketě! Proč a komu je bral? Blesk TV

„Vaše vyjádření ke Slavíkům mne potěšilo, protože jste féroví chlapi. Kéž by takových bylo víc! Díky moc, dík za stream a zlomte vaz! Tfuj, tfuj,“ fanoušci na jejich oficiálním profilu chválou nešetří.

 VIDEO: Frontman Kabátů Pepa Vojtek: Proč ho nechtěli pustit na Slavíky?!

Video
Video se připravuje ...

Frontman Kabátů Pepa Vojtek: Proč ho nechtěli pustit na Slavíky?! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií