Nesnaží se odvádět dobrou práci pouze na divadle nebo před kamerou, ale také v soukromém životě. Klára Melíšková vzala život pevně do vlastních rukou a tvrdě na sobě dře, aby se stala lepší. „Snažím se vědomě pracovat sama se sebou a se situacemi, které nastávají. A ta práce na sobě se postupně zúročuje. Nejsem na ni sama, pomáhají mi, jak já jim říkám, vědmy. Nejsou to žádné kartářky, ale terapeutky, které mají navíc jakousi schopnost vidět dál a cítit situace v souvislostech,“ vysvětlila v rozhovoru pro časopis Moje psychologie.

„Teď například procházím emočním čištěním svého vztahu s rodiči, abych si s sebou dál netáhla jejich programy, které na mě za celý život nanesli,“ uvedla herečka. „Znamená to přijmout své rodiče se vším všudy, nechat to špatné odejít a nechat v sobě jen to dobré. Každý den provádím meditační cvičení a to, co se začne dít, je neuvěřitelné. Vyplavují se emoce – agresivita, vztek, pláč, radost, zároveň vám do toho v mysli běží důležité pozitivní i negativní obrazy z dětství, a teď se to všechno začíná čistit,“ vysvětlila s tím, že ji v tomto jednání rodiče podporují. 

Klára má za sebou těžké období, kdy se rozváděla se svým manželem Lukášem Hlavicou. „Já jsem si nic nepředstavovala, spadla jsem do toho a najednou jsem věděla, že takhle už dál nemůžu. Budoucnost byla v naprosté mlze. Až později se všechno začalo rozmotávat,“ dodala Melíšková, která byla několikrát viděna po boku režiséra Viktora Tauše. Dvojice byla dokonce přistižena při líbání v křoví na filmovém festivale v Karlových Varech. Oficiálně však svůj vztah zatím nepotvrdili.

Fotogalerie
20 fotografií