Hudebník havaroval v neděli kolem 17. hodiny kolem obce Klenčí pod Čerchovem kousek od Domažlic. Jako řidiče ho nejspíš překvapil čerstvě napadaný sníh a situaci ztížilo také to, že před jízdou požil notné množství alkoholu.

Neovládl svůj vůz a sjel do příkopu plného vody. „Řidič osobního vozidla volvo vjel na pravou krajnici a dále do pravého silničního příkopu, kde havaroval,“ popsala Blesk.cz policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Naštěstí se nikomu nic nestalo. Když policisté dorazili na místo nehody, musel se Roman Šandor podrobit dechové zkoušce a policisté se nestačili divit. První odborné měření bylo s výsledkem pozitivním 2,55 promile, opakovaná zkouška ukázala výsledek 2,44 promile,“ uvedla Brožová.

Šandor se podle Aktu.cz policistům nejdříve přiznal, ale pak si to rozmyslel, odmítl odběr krve a předložení dokladu totožnosti či osvědčení o registraci vozidla. Škoda nabouraného auta se odhaduje na 70 tisíc korun. Opilce proto policisté převezli na služebnu, po podání vysvětlení ho ale museli propustit. Za ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí až rok za mřížemi.

Producent v minulosti pracoval pro Karla Gotta a Helenu Vondráčkovou, nyní je hudebním producentem Evy Pilarové a Jakuba Smolíka. Spolupracoval ale také s Leonou Machálkovou, Jitkou Zelenkovou, Martinem Maxou či Ladislavem Křížkem.

Fotogalerie
14 fotografií