Daniel Barták dočasně vystřídal Honzu Kříže v roli Andreucia, tedy Fausta v mladém těle. Kříž totiž odjel pracovně na čas do Německa, ale na jeviště se později vrátí. S příchodem nových kolegů se ale extra přípravy nekonaly.

„Mě se ani žádné velké přípravy nedotkly. To Daniel s novou představitelkou Markétky Terezou Bílkovou dřeli v létě mnoho zkoušek na jevišti i ve zkušebně, já se s ním setkala až při projížděčce a žasla jsem, že do hry vklouzli jak do vyšlapaných bot. Dan je profík. I když jeho role je kláda, naučil se vše perfektně, a to včetně choreografie, prostě klobouk dolů,“ svěřila se Korolová, která v muzikálu hraje Faustovu milenku.

To není ovšem jediná novinka. Čerstvě vdanou Ivanu Korolovou čeká s manželem již brzy stěhování do nového bytu a také vysněná dovolená. „Budeme se stěhovat do našeho nového bytu, tak nás čeká další vzrůšo a konečně větší byt. Šest let žijeme v garsonce. Ne že bychom se tu štvali, ale spíš už se nám sem nevejdou věci. Také chci konečně šlápnout do mojí kapely a s manželem toužíme za rok navštívit Himálaj,“ prozradila zpěvačka.

VIDEO – Herečka Ivana Korolová: Šest let s přítelem jsme spolu nebyli jediné Vánoce!

Video
Video se připravuje ...

Herečka Ivana Korolová: Šest let s přítelem jsme spolu nebyli jediné Vánoce! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií