Hana Mašlíková dala veřejně najevo, co si myslí o Karlu Janečkovi a jeho harému. Podnikatel nedávno přiznal, že kromě manželky žije i s milenkou, o které své ženě řekl.

"Tak tohle je ultra debil! Víc se k tomu vyjadřovat nebudu, protože bych musela použít spoustu sprostých slov! Jeho názory a chování mi leží v žaludku už delší dobu. Je tohle normální v 21. století?! " napsala na sociální síť moderátorka. Samozřejmě se na téma mnohoženství rozjela obří diskuze.

"Já to asi nechápu, ale proč je debil? Pokud je nepodvádí tajně a všechny o tom vědí, pokud s tím ony souhlasí. Kdo určuje, co je správné a normální? A co když ty jeho ženy taky spí s jinými muži? Ženy to přece dělají taky, že podvádí. Třeba si ta jeho žena taky řekne ok, on si dnes chrápe s jinou, tak já můžu taky. Mimochodem víte, kolik párů chodí denně na swingers, jak swingošky praskají ve švech?" okomentovala Hanky příspěvek paní Simona, která jako jedna z mála nechce Janečka ukamenovat.  "On to dělá veřejně, spousta chlapů partnerce za zády. Co je horší? Hlavně, když mu to je tolerováno? Je to jeho/jejich život, když jim to vyhovuje..." míní další.

Karel Janeček se nikdy netajil tím, že je pro něj normální žít s více ženami najednou. I když se před dvěma roky oženil s tuniskou matematičkou Mariem, tak už několik měsíců žije s kněžkou Lilií. Se třemi ženami má tři děti - dvě dcery a syna.

VIDEO: Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky?

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
34 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský