Proslavila se v seriálu On je žena s Ivanou Chýlkovou a také zaujala jako policistka v seriálu Expozitura. Hana Vagnerová pak ale začala být hodně unavená a herectví jí přestalo dělat radost. „Cítila jsem strašnou únavu, něco jako syndrom vyhoření. Byla jsem ve fázi, kdy už jsem se nedokázala radovat ani z nové role, z ničeho,“ vysvětlila herečka v rozhovoru pro časopis Téma.

Rozhodla se vyjet za oceán do Ameriky a zkusit si, jak to chodí tam. „Pro mě to, že jsem se sebrala a odjela na druhý konec světa, je něco, co jsem si před třemi lety nedokázala vůbec představit. Je to opravdu zásadní změna v mém životě,“ uvedla Hanka.

Ne všechno ale bylo podle jejích představ a pár věcí jí pobyt ve Státech znechutilo. „Konkrétně v Los Angeles je spousta lidí, kteří jsou v depresích, sen, na který všechno vsadili, jim nevyšel, mnozí kvůli tomu podstoupili spoustu plastik, mladé modelky to zkoušejí přes různé postele, na to všechno tam pochopitelně narazíte,“ dodala herečka, která si přivydělávala modelingem a má za sebou boj s mentální anorexií, kterou porazila.

VIDEO: Hanka Vagnerová o modelingu.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Hana Vagnerová: Baví mě dělat modelku, jen nechci do prádla! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
27 fotografií