Nejenže má Gott doma voliéru Zlatých slavíků, ale kromě toho boduje i v jiných anketách a získává řadu dalších ocenění. O víkendu vyhrál hned dvě ceny, jen jednu z nich byl ale převzít osobně. Ačkoliv na předávání cen ARTES dorazily celebrity v hojném počtu, »božský Kája« mezi nimi nebyl.

Přitom v loňském roce, kdy byl uveden do Síně slávy, si v nabitém rozvrhu skulinku našel. Letos měl být původně také jednou z hlavních hvězd a čekalo zde na něj ocenění Mistra zábavního umění v kategorii zpěváků.

Jenže Mistr zkrátka nestíhal a byl v době předávání teprve na cestě z Německa. V tamním Lipsku totiž přebíral významnou mediální cenu s poměrně humorným názvem Zlatá slepice. Rozdvojit se samozřejmě nemohl.

Dojatého Karla do ciziny doprovázela jeho žena Ivana (41). Během cesty domů navíc manžele zasáhla smutná zpráva, Gottovi totiž zemřel kamarád, zpěvák Richard Adam. Je tak pochopitelné, že na nic dalšího už neměl náladu.

VIDEO: Gott o stěhování do zrekonstruované Bertramky: Moc se mu tam nechce!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Už ví, kdy se bude stěhovat zpátky na Bertramku! FTV Prima

Ostatně do pražského Divadla U Hasičů se mu možná nechtělo ani předtím. Narazil by zde totiž na kolegu Milana Drobného, který si odnesl zvláštní cenu za tvůrčí počin roku 2016.

Slavíka s ním sice dříve pojilo dlouholeté přátelství, ovšem když se pak Drobný začal nelichotivě vyjadřovat na adresu jeho manželky, přerušil s ním Karel styky, a dokonce dávnému kamarádovi letos v červenci ani nedorazil na svatbu. Nyní se tak vyhnul další příležitosti ke smíření, o něž Milan už delší dobu stojí.

VIDEO: Gottovo sebevražedné tempo: Únava a kašel na pódiu!

Video
Video se připravuje ...

Gottovo sebevražedné tempo: Únava a kašel na pódiu! Mistře, šetřete se! Vlaďka Hradská

 

Fotogalerie
73 fotografií