První vicemiss ČR 1998 našla před lety svůj druhý domov v Itálii, kde s tamějším fotbalovým reprezentantem Gianluigim Buffonem (39) zplodila dva syny a posléze se za něj i provdala. Již před třemi lety se však jejich vztah rozpadl, i když na definitivní tečku v podobě rozvodu zatím stále nedošlo.

Jak si modelka a herečka již dříve postěžovala, v Itálii jsou rozvody na dlouhé lokte a musí jim předcházet dlouhé odloučení manželů. Některá italská média sice spekulovala, že k finálnímu stání mělo dojít právě letos v září. Shodou okolností zhruba ve stejnou dobu Šeredová na sociálních sítích zveřejnila fotku s obřím prstenem na ruce, jako by se snad již stihla znovu zasnoubit.

VIDEO: Alena Šeredová má stále na krku nevěrného manžela! Rozvod jen tak nebude

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová má stále na krku nevěrného manžela! Rozvod jen tak nebude. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Sama Alena teď prozradila, co je na tom pravdy. „Nejsem rozvedená a tím pádem ani zasnoubená,“ odhalila pro iDnes.cz s tím, že krásný šperk navíc nebyl ani její. „Na Instagramu jsem měla fotku s prstenem a náramkem, ale ty byly zapůjčené od jedné známé italské firmy na důležitý charitativní večer.“

Zřejmě si tak brunetka, které prý kvůli nesprávné výšce o fous utekla role Bond Girl, bude muset přece jen počkat. Jistě by ocenila, kdyby její manželství bylo konečně oficiálně u konce. Vždyť oba bývalí partneři si již zařídili život po svém, bouřlivák Buffon si již stihl pořídit dalšího potomka s italskou televizní hvězdou a Šeredová je zase již nějakou dobou partnerkou dědice italské automobilky Fiat Alessandra Nasiho (43).

Zatímco v milostném životě je tak u ní zatím všechno při starém, její kariéra je plná úspěchů. Kromě modelingu se věnuje i herectví, a to jak u nás, tak v Itálii. „Celkem jsem natočila už pět filmů, z toho pět v hlavní roli. Snímky šly ale do italských kin,“ uvedla pro iDnes.cz Alena, kterou si Italové doslova zamilovali.

VIDEO: Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Během nedávné cesty do vlasti si střihla také roli v seriálu Kapitán Exner, ovšem už nestihla předabovat špatně ozvučené scény, a tak jí hlas propůjčila Anna Remková (37), manželka Ondřeje Brouska (36).

Fotogalerie
50 fotografií