Michal Hrdlička měl v plánu Karolínu požádat ve velkém stylu. „Chtěl jsem, aby to bylo kýčovité, buď  na Karlově mostě, nebo u fontány di Trevi v Římě, prostě na nějakém známém místě. Ale nakonec nic z toho nedopadlo a Karolínu jsem o ruku požádal doma,“ svěřil se Blesk.cz sportovní komentátor a zároveň manažer tenistky.

„Zásnuby jsem nečekala, bylo to pro mě překvapení. I když jsme se o tom bavili, tak jsem nečekala, že to bude tak brzy. Letos určitě svatba nebude, budeme rádi, když po turnaji v Singapuru, poletíme spolu na pár dní na dovolenou. Vypadá to na Dubaj,“ prozradila Karolína, která rozhodně nechce rychlou svatbu na pláži ve dvou. „Určitě chceme svatbu naplánovat, aby to bylo ve velkém. Bude to někdy příští rok, v létě by to bylo nejlepší,“ dodala současná tenisová trojka.

Kromě zásnubního prstýnku na levé ruce, zdobí Karolínu hodinky ve statisícové hodnotě. „Je to určitě nejdražší věc, co momentálně mám. Ráda utrácím za kabelky a oblečení, na šperky moc nejsem,“ tvrdí Plíšková, která se stala ambasadorkou švýcarských luxusních hodinek. A nemá je jen ona na ruce, ale i Hrdlička. „Jako Káji manažer musím reprezentovat značky, se kterými spolupracuje," dodal Michal.

VIDEO: Partner a manažer Plíškové Hrdlička: Je to historický úspěch, jako když Pavel Nedvěd získal Zlatý míč

Video
Video se připravuje ...

Partner a manažer Plíškové Hrdlička: Je to historický úspěch, jako když Pavel Nedvěd získal Zlatý míč iSport TV

Fotogalerie
38 fotografií