I když se Jiří Paroubek dříve rád chlubil tím, že jeho dvě manželky (bývalá a současná) si náramně rozumí a jsou kamarádky, pravda byla zřejmě trochu jinde. Podle Zuzany mezi nimi panovaly poněkud napjatější vztahy. „I když mi v SMS psala, že mě má ráda, tak jsem věděla, že to je jinak. Je strašně náladová. Jednou je příjemná, pak se otočí a nenávidí vás. Byla jako na houpačce. Nemá stabilní povahu,“ popsala pro Expres.cz.

Petra se tak údajně jen přetvařovala a otevřeně nikdy Zuzaně nevraživost najevo nedala. „Ale zažila jsem, že křičela na Jiřího,“ přiznává ale Paroubková, která prý byla svědkem častých hádek manželů. „On třeba chtěl udělat čaj, což je samozřejmá věc. Ona na něj začala křičet, jestli nemůže vstát a udělat si ho sám. Ječela, jestli tam má dělat všechno,“ líčí.

Podobný slovní obrat přitom před časem použila dokonce i sama Petra. „Manžel si sám neuvařil ani čaj a já to respektovala,“ prozradila v rozhovoru pro Blesk TV Magazín.

VIDEO: Petra Paroubková poprvé promluvila: Jsem single a o novém muži neuvažuji!

Video
Video se připravuje ...

Petra Paroubková poprvé promluvila: Jsem single a o novém muži neuvažuji! Petr Macek, Lukáš Červený

Další příčiny sporů prý byly rovněž malicherné. „Spíš na něm hledala chyby. Jednou to bylo, že se moc potí, pak zase něco jiného.“ Nadměrné pocení expremiéra mohlo být způsobeno jeho někdejší nadváhou. Bylo snad právě Petřino rýpání důvodem k jeho razantní změně životosprávy, díky níž se Paroubkovi podařilo zhubnout a dostat se do formy? „To ne. On chce být zdravější, takže jí jinak. Myslím, že mu to prospívá,“ vysvětlila Zuzana.

Jiná žena na jejím místě by se možná zaradovala, že se exmanželovi s novou a mladší ženou moc nedaří, ona to tak ovšem neviděla. „Bylo mi ho líto. Říkala jsem si, jestli mu to stálo za to,“ dodala pro Expres.cz.

Fotogalerie: Paroubkovi u soudu: Vysmátý Jiří, zdrcená…
30 fotografií

I když bývalá manželka Paroubka někdejší sokyni v lásce zrovna nešetřila, Petra jí její skandální výroky nijak neoplatila a přešla vše mlčením. Na žádost Blesku o vyjádření a žádný z dotazů Paroubková totiž nijak nereagovala. Již dříve totiž uvedla, že má od soudu naprostý zákaz jakékoliv medializace.

VIDEO: Jiří Paroubek u soudu

VŠE O KRACHU MANŽELSTVÍ PAROUBKOVÝCH ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
149 fotografií