Je mi smutno, náš pozemský prostor opustil Marek Šimůnek, historicky první kytarista a zakládající člen mé doprovodné kapely Trik... Marku, bylo mi ctí se s Tebou potkávat na jevištích i mimo ně. A, že to byl občas fičák... tak šťastnou cestu do míst, kde náš čas už nehraje žádnou roli... a vřelý dík za Tvůj Ráj budoucích lásek,“ napsal na sociální síť Petr Kotvald.

Dle reakcí na jeho odchod je zřejmé, že kytarista bojoval s nemocí. Přeci jenom nebyl tak starý...

Marek Šimůnek byl velmi oblíbený pedagog, což mu jeho žáci i po jeho smrti dávají najevo. Tak tohle ne, Marku!!! Nikdy jsem ti nestihl říct, co všechno jsi pro mě znamenal a že díky tobě se změnil celý můj život. Naučil jsi mě vše a byl jsi pro mě vždy inspirací v přístupu k hudbě. Věř, že tvoje technika nikdy nezanikne a bude se šířit dál. Díky za všechno a sbohem, kamaráde,“ napsal Marek Hlavička. „Sbohem Marku a díky za všechno. Kdykoliv vezmu do ruky kytaru, vzpomenu si na Tebe. A slibuji, že budu cvičit. I s metronomem. A pomalu,“ dodal Petr Havlíček.

VIDEO: Petr Kotvald bojoval o život: Prasklý vřed a psychické problémy ho na rok vyřadily ze života!

Video
Video se připravuje ...

Petr Kotvald bojoval o život: Prasklý vřed a psychické problémy ho na rok vyřadily ze života! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
12 fotografií