Nedávno se fotkami z plachetnice na Lipně pochlubili manželé Zorka (27) a Míra (33) Hejdovi, nyní jejich příkladu následovaly další známé tváře. Jejich oblíbeným místem se očividně stal jachtklub Modrá loděnice na Slapech.

„Křtíme novou loď,“ chlubil se Roman Vojtek (45) na Instagramu. Jen se dívat mu ale nestačilo, a tak si spolu s partou kamarádů rovnou jednu jachtu půjčil a kasal se, že je kapitán. Společnost mu dělala samozřejmě přítelkyně Petra Vraspírová (29).

Palubu s nimi sdíleli také Romanova kolegyně ze seriálu Vyprávěj Veronika Arichteva (32), její manžel, režisér Biser Arichtev (40) a jeho syn z předchozího vztahu Teodesio (8). V loděnici se výprava navíc setkala i s dalšími kolegy, zpěvačkou Leonou Machálkovou (50) a moderátorkou Martinou Jandovou.

„Úplně jak na Makarský, čoveče,“ libovala si Veronika na sociální síti, kde zveřejňovala hlavně fotky, na nichž se povalovala v plavkách, užívala si sluníčka a popíjela šampaňské.

Podobně relaxovala i Vraspírová. „Svítíčko slunilo, parádní voda... Ehm, teď mě Roman práskne, že jsem do té vody nevlezla,“ líčila představitelka Sophie v muzikálu Mamma Mia!, která si už asi vody dost užila v půli srpna, kdy s partnerem sjížděli Vltavu.

VIDEO: Rozvedený Roman Vojtek a jeho Petra: O svatbě už mluvíme, bude to překvapení!

Video
Video se připravuje ...

Rozvedený Roman Vojtek a jeho Petra: O svatbě už mluvíme, bude to překvapení! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
31 fotografií